31.8.2021

Hallitukset töihin - varaa aika maksuttomaan nykytilan analyysiin

Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen hyvän yritystarinan taustalla. Tämä on yleisesti tiedostettu ja myös tutkimuksilla todistettu tosiasia.

Varaa nyt oma tapaamisaikasi yritykselle maksuttomaan hallitustyöskentelyn ja yrityksen nykytilan analyysiin, mikäli hallitustyöskentelyn kehittäminen kiinnostaa.

Asiakkaita voivat olla esim. yritykset, joilla hallitus toimii vain muodollisesti, muutoshaasteiden edessä olevat yritykset, potentiaaliset kasvuyritykset jne.

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n Hallitukset Töihin! aktivointihanke toimii Keski-Pohjanmaan ja Kalajokilaakson alueella. Hankkeen kohderyhmää ovat kehitys ja kasvuhaluiset yritykset, joita hanke voi auttaa hallitustyöskentelyn käynnistämisessä.

Hanke on Liikesivistysrahaston rahoittama kampanja, jota vetää Hallituspartnerit Pohjanmaa yhteistyössä Kokkolanseudun Kehitys Oy:n, Pohjanmaan Kauppakamarin ja Keski-Pohjanmaan
Yrittäjien kanssa. Hankkeen tuottama palvelu on yrityksille maksutonta lukuun ottamatta mahdollisia hallitusjäsenten hakuihin liittyviä toimeksiantomaksuja, joista sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä KOSEKin yrityskehittäjä Janne Vähäkankaaseen ja sovi tapaamisaika!

Yhteystiedot:
Janne Vähäkangas
0400 727 099
janne.vahakangas@kosek.fi