25.5.2021

#ReittienKP: Johku kauppapaikka ja verkkosivut

25.5.2021, Riistaravintola Pikku Peura, Lestijärvi

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe -hanke järjestää Johku kauppapaikka ja verkkosivu työpajan 25.5. klo 11-17 Riistaravintola Pikku Peurassa, Kinnulantie 695, Lestijärvi.

Johku kauppapaikka on ilmainen verkkosivualusta minkä kautta voit lähteä luomaan omaa verkkosivua ja kauppapaikkaa. Johkun kautta voit myydä palveluita ja tuotteita sekä esitellä muuta toimintaa. Alusta on maksuton ja maksat ainoastaan verkkokaupan kautta toteutuneesta kaupasta (2,5 % Johkulle + 2,5 % maksujärjestelmästä). www.johku.fi

Työpajassa Johkun konkari käyttäjä, Jenni Numminen, Karkausmäen Kammari, opettaa ja antaa vinkkejä mm. miten varauskalenteri ja resurssit rakennetaan ja miten yrittäjät helposti ristiinmyyvät sekä markkinoivat toistensa tuotteita.

Työpajaan voivat osallistua niin vasta alkajat, jotka vasta perustavat sivuja, kuin myös jo sivut aikaisemmin luoneet, jotka haluavat nyt oppia paremmin käyttämään omien sivujen varauskalenteria, resurssointia, ristiinmyyntiä ym.

Esimerkkejä Johkulla rakennetuista verkkosivuista:
www.visitkeskipohjanmaa.fi
www.erajaelain.fi
www.luontopalvelukarhukorpi.fi
www.talonpojannavetta.fi
www.wildernesscall.fi
Tai omille olemassa oleville verkkosivuille liitetyistä Johkun kauppapaikoista:
www.perhoneraelamykset.fi
www.karkausmaenkammari.net

Huom! Kaikki, joilla on Johkulle rakennetut verkkosivut, voivat luodessaan tuotteita omille sivuilleen saada ne yhdellä painalluksella näkymään myös Visit Keski-Pohjanmaa sivuilla. Voit siis itse hallinnoida koko ajan mitä palveluita ja tuotteita sinulla näkyy visitkeskipohjanmaa.fi -sivuilla.

Ilmoittautumiset sekä erityisruokavaliot mari.keiski@kosek.fi 16.5. mennessä. Osallistujamäärä on rajoitettu. Valmennuskokonaisuus on maksuton, mutta peruuttamattomista poisjäänneistä perimme 50 €.


Tulethan työpajoihin ja yhteisiin tapaamisiimme vain täysin terveenä sekä niin, että et ole ollut ulkomailla viimeiseen kahteen viikkoon. Kiitos!


Päivä25.5.2021