26.5.2021

#ReittienKP: Luontovalokuvaus sekä videokuvaus

Luontokuvausta omalla älypuhelimella suunnittelusta toteutukseen!
26.-27.5.2021 Villa Elba, Kokkola

Tervetuloa mukaan Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe -hankkeen järjestämään Luontovalokuvaus sekä videokuvaus valmennuskokonaisuuteen 26.-27.5.2021. Opettelemme valokuvaaja Joni Aution johdolla luontovalokuvausta ja videoiden kuvausta aina suunnittelusta toteutukseen. Kuvaamme jokainen omalla älypuhelimella ja opettelemme muokkaamaan tuotoksiamme ilmaisohjelmilla. Valmennuskokonaisuuden tarkoituksena on saada vinkkejä ja kehittää taitoja älypuhelimella valokuvaamiseen ja videoiden tekoon markkinointitarkoituksiin niin somekanaviin kuin YouTubenkin. Aiheenamme on luonto, että osaisimme hyödyntää luontoa entistä enemmän jokainen omassa markkinoinnissamme.

Valmennuskokonaisuus järjestetään Villa Elban Elba-salissa, Sannanrannantie 60, Kokkola. Aloitamme keskiviikkona 26.5. klo 8 aamukahveilla ja päätämme päivän n. klo 16. Torstaina aloitamme klo 8 fiiliskuvauksilla nuotiokaffeilla ja lopettelemme päivää joskus klo 16 aikoihin. Varustaudu molempiin päiviin älypuhelimen lisäksi myös ulkovaatetuksella.

Ilmoittautumiset sekä erityisruokavaliot mari.keiski@kosek.fi 16.5. mennessä. Osallistujamäärä on rajoitettu. Valmennuskokonaisuus on maksuton, mutta peruuttamattomista poisjäänneistä perimme 50 €.

Ilmoitathan jos tarvitset majoitusta ke-to välille.


Tulethan valmennuksiin ja yhteisiin tapaamisiimme vain täysin terveenä sekä niin, että et ole ollut ulkomailla viimeiseen kahteen viikkoon. Kiitos!


Päivä26.5.2021