29.9.2021 10–16

Save the Date: Talent Coastline Match&Catch 29.9.2021

Etsitkö yritykseesi osaavaa työvoimaa?

Millaisia kansainvälisiä osaajia meillä on Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa? Tai miten rekrytoit työvoimaa ulkomailta? Tarjoaako organisaatiosi palveluja kv-työvoimalle?

Tervetuloa virtuaaliseen verkostoitumistapahtumaan, joka yhdistää työnantajat ja kansainväliset osaajat Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla syyskuussa 2021!

Talent Coastline Match&Catch – Connecting employers and international talents in Ostrobothnia and Central Ostrobothnia

Milloin: keskiviikkona 29.9.2021, klo 10–16

Missä: Virtuaalinen tapahtuma Tavata-alustalla

Talent Coastline Match&Catch on kuin suuri messuhallissa tapahtuva rekrytointitapahtuma, mutta se tapahtuu verkossa, jokaisen omalla selaimella. Tapahtuma järjestetään nyt ensi kertaa Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla toimiville yrityksille, organisaatioille ja kansainvälisille osaajille.

Tapahtuma on loistava tilaisuus tavoittaa ja laajentaa osaajapoolia sekä saada tietoa olemassa olevista palveluista! Se tarjoaa hyödyllistä sisältöä myös yrityksille, jotka pohtivat ensimmäisen kv-osaajan rekrytoimista.

Päivä alkaa paneelikeskustelulla, joka johdattaa kuulijat teeman äärelle ja pyrkii luomaan suuntaviivoja tulevaisuuteen. Tämän jälkeen työnantajat ja organisaatiot voivat poimia kiinnostavimmat sessiot non-stop lavalta, ottaa yhteyttä osallistujiin, sopia tapaamisia ja ylläpitää omaa yritysständiä. Osallistuminen on maksutonta.

Päivitetyn ohjelman, tietoa rekisteröitymisestä ja muista käytännön asioista löydät tapahtumasivultamme!

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Talent Coastline (Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-toimisto) ja Talent Coastline Employment -hanke.


Päivä29.9.2021
Kello10–16
Avaa linkkiAvaa linkki